مهاجرت به كانادا
مهاجرت به كانادا


ملزومات
براي PEI PNP جريان كاري: اذن
عمل براي PEI را بدست آوريد يك
طرح كسب و عمل بدون نقص براي مالكيت بي نقص يا جزئي كسب و عمل ارائه كنيد مديريت
كسب و كار از درون PEI به طور فعال و براي يك زمان در هم اكنون انجام است امضاي
توافقنامه تلاش كه دربردارنده قانون ها مربوط به سرمايه گذاري تجاري است سرمايه
گذاري دستكم 150،000 دلار در كسب و كار Category
Impact Work - قوانين جزئي بخش تاثير گذاري عمل تحميلي استان جزيره پرنس ادوارد به دو جريان تقسيم مي شود . بعضي از همپوشاني هاي جزئي في مابين الزامات در بين دو جريان وجود دارد اما عمدتا الزامات مربوط به هر جريان هست .

مهاجرت به كانادا

1 .
الزامات جريان فعاليت ماهر: 21-59
ساله مي بايست يك توصيه شغلي براي يك فعاليت تمام وقت و بلند مقطع از كارفرماي PEI براي وضعيت مكاني N0C 0، A يا B داشته باشد .
در اين مورد، "بلند مدت" دست كم دو سال در لحاظ گرفته گرديده است اگر
در درحال حاضر حاضر در PEI سرگرم به عمل هستند، مي بايست مجوز كار داراي اعتبار داشته باشند بايستي
موقعيت رسمي در مرزو بوم فعلي محل اقامت داشته باشد مي بايست
يك دوره دو ساله پس از عصر متوسطه داشته باشد در
دو سال گذشته، مي بايست حداقل دو سال تجربه كاري تمام وقت يا اين كه تحصيلات مربوطه داشته باشد بايد
پول كافي براي حل و فصل در PEI داشته باشد مي بايست مهارت گويش انگليسي يا اين كه فرانسوي را اثبات نمايد مهارت مي تواند به وسيله يك امتحان IELTS با دست كم نمره 4 .0،
يك اعلاميه توان گويش از صاحب كار PEI يا آموزش از موسسه كه در آن دستورالعمل اوليه استفاده شده بود يا انگليسي يا فرانسوي در برنامه اسم اعظم جزيره پرنس ادوارد كارگر ماهر، كارفرما كه درخواست كننده را به درخواست كننده ارائه مي دهد، اين فعاليت نيز بايستي از موقعيت خاصي برخوردار باشد .

صاحبكار
بايستي استخدام كند كه: دست كم
دو سال طول مي كشد مناسب
براي تحصيلات، فراگيري و تجربيات متقاضي است با
استانداردهاي فدرال و واليتي و نرخ حقوق صنعت ارتباط دارد در
جزيره پرنس ادوارد واقع گرديده است قرارداد اشتغال قابل اعتماد و حمايت از محل سكونت ارائه مي دهد .

2 .
الزامات جريان انتقادي اين جريان مهاجرت جزيره پرنس ادوارد به سمت موقعيت هاي نصفه ماهر و غير كارشناس ميباشد .

مرزو بوم
خارجي كه از اين جريان استفاده مي نمايد بايد:
21
تا 59 ساله باشيد يك
اذن فعاليت معتبر را نگه داريد وضعيت
قانوني در ميهن محل اقامت فارغ
التحصيل دبيرستان (حداقل) منابع
مالي كافي براي زندگي در PEI داشته باشند به انگليسي يا اين كه فرانسوي مهارت داشته باشيد . اين را مي بضاعت با IELTS با دستكم امتياز كلي 4 .0 . حداقل نمرات فردي 4 .5 گوش دادن، 3 .5
خواندن، 4 نوشتن، 4 كلام كردن حداقل
شش ماه عمل تمام وقت براي كارفرماي PEI انجام داده ايد در نهايت، نياز حياتي براي اين جريان برنامه نامزدهاي استان جزيره پرنس ادوارد، شخص مي بايست توصيه شغلي براي يك حالت تمام وقت و بلند بازه با يك كارفرماي PEI داشته باشد . حالت بايستي در موقعيت هاي نيمه حرفه اي يا غير كارشناس باشد كه سطح NOC C يا اين كه D باشد .

شايع
ترين مشاغل در اين جريان PNP جزيره پرنس ادوارد عبارتند از: راننده
كاميون خدمات
مشتري كارگر
معمولي سرور
(غذا و نوشيدني) خانه
داري
عشق مند به مسافرت به جزيره پرنس ادوارد از طريق ورود اكسپرس؟ براي كسب داده ها بيشتر در موضوع PEI PNP با ما تماس بگيريد .

امتیاز:
بازدید:
برچسب: مهاجرت به كانادا، مهاجرت،
موضوع:
[ ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۹:۴۳:۲۲ ] [ علي پور ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب